tisdag 25 maj 2010

Länka till Huset på landet och erhåll 10% rabatt

Huset på landet är leksaksaffären med härliga leksaker till lekfulla barn. Vi erbjuder nu er som har egen hemsida eller blogg 10 % rabatt när ni länkar till vår webbshop.

När ni har lagt upp länken på er hemsida eller blogg skickar ni ett mail till info@husetpalandet.se Vi skickar er en rabattkod som ni kan använda när ni handlar hos oss. Vill ni använda vår banner finns den att hämta på vår hemsida www.husetpalandet.se


lördag 15 maj 2010

30% på barn- och babykläder!

Kanske lite shopping en regnig dag som denna?! Hos tuffatilda.se har vi just nu ett supererbjudande- 30% på alla kläder till ordinarie pris. Samtidigt gäller ta 3 betala för 2 i vår Fyndlåda!!!

www.tuffatilda.se

torsdag 13 maj 2010

40% rabatt hos O-Råsa

O-Råsa ger just nu 40% rabatt på ett helt köp vid nybeställning i vår webbshop: http://www.o-rasa.se/
när du blir ett "fan" av oss på Facebook och trycker på "Gilla".





måndag 10 maj 2010

Superrea i fyra dagar

Butik Stylish har denna vecka superrea, måndag till torsdag. Skynda fynda! Kanske dags att passa på att ta tag i mammas mors dag present, eller kanske examensgåvan?



Dessutom kör vi samband en tävling för alla er bloggare där ute!


Lycka till med både shopping och bloggande!

fredag 7 maj 2010

Fraktfritt och erbjudande hos Småtting.se

Just nu har Småtting.se 25% rabatt på vår- och sommarkläder från MALA och H.J.O.R.T.H. Både MALA och H.J.O.R.T.H är relativt okända märken i Sverige så vi vill nu ge er chansen att lära känna två underbara färgstarka märken, med kanonkvalitét. Vi har dessutom fraktfritt inom Sverige. Erbjudandet gäller till och med söndagen den 9 maj.

söndag 2 maj 2010

Extarpris på bra sminkborste


Från Barefaced Beauty kommer den här sminkborsten med dubbla egenskaper.  Borsten är tillverkad av syntetiskt material ( mer om varför jag tycker man ska välja bort naturligt hår kan du läsa här). Borstens ena sida passar utmärkt för ögonskuggor och den andra för liners (kajal). Jag använder själv ofta denna när jag ska lägga liners med mineralskuggor. Den är smal och lätt att göra exakta linjer samtidigt som den har rätt ”mjukhet”.